EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.5.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Salsakonsertti: Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Salsakonsertti: Maykel Blanco y su Salsa Mayor Liput

Maykel Blanco y su Salsa Mayor on ylivoimaisesti Kuuban kovimpia salsa-artisteja. Havannassa keikat myydään loppuun ennätysajassa ja orkesteri on kuuluisa lukuisista hittibiiseistään kuten Ya tu no coronas, Bembé, Chaca Chaca sekä poikkeuksellisesta lavakarismasta, joka ei jätä ketään kylmäksii. Maykel vastaa myös Havannassa vuosittain järjestettävästä maan suurimmasta festivaalista ”Festival de la salsa en Cuba” jossa esiintyvät kaikki Kuuban kovimmat nimet. Bändi ei ole ollut Suomessa KOSKAAN AIKAISEMMIN. Konsertti on poikkeuksellinen mahdollisuus nähdä tämä erityislaatuinen orkesteri Suomessa!!! Huomioiden Tampereella pelattavien Jääkiekon MM-kilpailujen vaikutus majoitukseen Tampereella, järjestämme kaikista suurista kaupungeista bussikuljetukset konserttiin. Julkaisemme promoottoreiden tiedot erikseen!

Aikataulut:
ovet auki klo 21.00
lämppäribändi klo 22.00
Maykel Blanco y su Salsas Mayor klo 23.00

maykel-blancon-konsertti

tavara-asema.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 17.5.2023 21:00.