EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.5.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Maximum Akne + Loretta Problem

Maximum Akne + Loretta Problem Liput

Maximum Akne soittaa Eppu Normaalin 1970-luvun punk-vuosien melkein jo unohdettuja lauluja. Orkesterissa soittavat Marko Hongisto/basso (Boomhauer),
Mikko Lappalainen/rummut (Benäs Diapers, Boomhauer), Jarkko Romppanen/laulu ja kitara (HC Andersen, Psychoplasma, Eläkeläiset) sekä Tero-Petri Suovanen (Limonadi Elohopea).

Loretta Problem on pitkään toiminut kelttirockbändi Turusta ja se tunnetaan parhaiten energisenä ja hyväntuulisena livebändinä. Soundissa voi kuulla vaikutteita Levellersiltä, Flogging Mollylta jaPoguesilta.Bändi perustettiin jo 90-luvun alussa. Vuoden -94 Rockin SM- kisamenestystoi tullessaan festarikeikkoja ja TV-esiintymisiä. Noihin

aikoihin julkaistiin myös bändin pitkäsoitto Celebrate Now. Bändi alkoi aktivoitua uudelleen vuonna 2016. Siitä lähtien tahti on vain kiihtynyt, ja bändi on julkaissut tasaisin väliajoin uusia biisejä, joista The Waltz Of My Drunken Dream valittiin London Celtic Punks-sivuston toimesta vuoden 2019 kolmanneksi parhaaksi Celtic-punk genrestä julkaistuksi singleksi. Bändin toiminnan nykyiseltä kokoonpanolta löytyy kilometrejä ja kokemusta bändeistä kuten Klamydia, Vilperin Perikunta, Pääkköset, Deathlike Silence.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 13.5.2023 21:00.