EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.5.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Maxim Rytmiklubi: Pepe Ahlqvist

Maxim Rytmiklubi: Pepe Ahlqvist Liput

Maxim Rytmiklubilla kuullaan kerran kuussa nimekkäitä vierailijoita sekä paikallisia kokoonpanoja. Klubia isännöi Maxim Rytmiklubi HouseBand, jonka vetovastuussa ovat Jarkka Rissanen ja Dave Forestfield. Rytmiklubin kolmantena seremoniamestarina toimii Olavi Rytkönen. Luvassa on monenlaisia musiikillisia yllätyksiä ja koukkauksia tutun ja totutun ulkopuolelle. Maxim Rytmiklubi tarjoaa maksimaalisia juurimusiikin rytmielämyksiä bluesista rhythm &bluesin kautta rock´n rolliin!

Rytmiklubit avaavat ovensa klo 15, josta alkaen iltaa starttaillaan aulabaarissa. Klo 19.00 salin puolella Rytmiklubi Houseband tai muu paikallinen kokoonpano soittaa yhden setin, tauon jälkeen illan vieraileva artisti esiintyy Housebandin kanssa.

4.toukokuuta Maximissa esiintyy Housebändin kanssa Suomi-bluesin todellinen uranuurtaja PEPE AHLQVIST.

Eurooppalaiseen blueseliittiin kuuluva tuusulalainen PEPE AHLQVIST on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu bluesmuusikko. Yli neljäkymmentä vuotta kestäneellä urallaan hän on esiintynyt lukuisien legendaaristen bluesartistien kanssa. Pepe Ahlqvistin upeat ja menestyksekkäät äänitteet sekä vuosien varrella heitetyt yli 6000 keikkaa ovat taanneet vakaan suosion läpi vuosien. Pepe Ahlqvistia pidetään lahjakkaana ja persoonallisena laulaja-lauluntekijänä, kitaristina ja huuliharpistina.

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Maxim aukeaa klo 15:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 4.5.2024 20:00.