EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.3.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Maxim Rytmiklubi: Knucklebone Oscar

Maxim Rytmiklubi: Knucklebone Oscar Liput

Maxim Rytmiklubilla kuullaan kerran kuussa nimekkäitä vierailijoita sekä paikallisia kokoonpanoja. Klubia isännöi Maxim Rytmiklubi HouseBand, jonka vetovastuussa ovat Jarkka Rissanen ja Dave Forestfield. Rytmiklubin kolmantena seremoniamestarina toimii Olavi Rytkönen. Luvassa on monenlaisia musiikillisia yllätyksiä ja koukkauksia tutun ja totutun ulkopuolelle. Maxim Rytmiklubi tarjoaa maksimaalisia juurimusiikin rytmielämyksiä bluesista rhythm &bluesin kautta rock´n rolliin!

Rytmiklubit avaavat ovensa klo 15, josta alkaen iltaa starttaillaan aulabaarissa. Klo 19.00 salin puolella Rytmiklubi Houseband tai muu paikallinen kokoonpano soittaa yhden setin, tauon jälkeen illan vieraileva artisti esiintyy Housebandin kanssa.

30. maaliskuuta vieraaksi saapuu energisestä rokkauksestaan ja ultravillistä lavashow´staan tunnettu Knucklebone Oscar.

Knucklebone Oscarin on julkaissut vuosien saatossa liki kymmenen albumia ja esiintynyt ympäri maailmaa, aina Kiinasta Amerikkaan. Viime vuosina repertuaari on laajentunut suoraviivaista rokista intensiivisen ja tumman rytmibluesin suuntaan, hylkäämättä kuitenkaan showta ja viihdyttävää lava-actionia. Esitys on aina takuuvarma: bad ass ja viihdyttävä. (Stubido Records)

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Maxim aukeaa klo 15:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 30.3.2024 20:00.