EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Max Olavi & Elävät Kuvat, Pasisti

Max Olavi & Elävät Kuvat, Pasisti Liput

Max Olavi & Elävät Kuvat suuntaavat suoraan Valtatieltä 66 On The Rocksin lavalle elokuussa tarjoilemaan energisen annoksen tuoretta suomenkielistä rokkia. Illassa mukana vaihtoehtoista suomirokkia suurella sydämellä soittava Pastis. Liput myynnissä nyt ennakkoon Tiketissä!

Kotkassa 2021 perustettu Max Olavi & Elävät Kuvat on vanhojen tekijöiden muodostama tuore tulokas suomirockin kentällä. Bändin jäseniä on nähty muun muassa Yössä, Mambassa sekä lukuisten suomalaisten eturivin artistien taustabändeissä. Televisiossa herroja on voitu bongata The Voice Of Finland- ja Elämäni Biisi -ohjelmissa.

Illan avaa helsinkiläinen Pasisti, joka tekee vaihtoehtoista suomirokkia suurella sydämellä ja omintakeisella otteellaan. Pasistin keikat ovat harvinaista herkkua ja nyt hän valtaa On The Rocksin lavan elokuussa. Keikalla keskitytään uuteen vasta julkaistuun tuotantoon.

Pasismi ei ole vain taidetta, se on elämäntapa. Pasistin tekstit ja soundit kumpuavat itse nähdystä, kuullusta ja koetusta, joita on peilattu erilaisissa ryhmissä. Kilsoja on takana jo sopivasti, eikä kompromisseja sisällön suhteen ole tarvinnut tehdä.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 14.8.2024 19:00.