EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.7.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Midsummer Shred: Mavon Safia, Mr. Fastfinger Trio

Midsummer Shred: Mavon Safia, Mr. Fastfinger Trio Liput

Kitarajumalaksi tituleeratun Markus Venehsalon liidaama Mavon Safia soittaa vuoden ainoan Helsingin keikkansa On the Rocksissa! Mukana illassa instrumentaalirockia kaikilla eksoottisilla mausteilla soittava Mr. Fastgfinger Trio. 


Radio Rockin, Tonefestin ja Kiko Loureiron toimesta Kitarajumalaksi keväällä kruunaaman Markus Venehsalon liidaama Mavon Safia soittaa vuoden ainoan Helsingin keikkansa On the Rocksissa!

Mavon Safian esikoislevy Introlation julkaistiin syyskuussa 2023. Levyllä vierailee mm. Chick Corean yhtyeestä tunnettu kitaristilegenda Frank Gambale joka kuvailee sessiotyöskentelyään näin Riffi lehden haastattelussa:

”Saan jatkuvasti tarjouksia soittaa levyillä ympäri maailmaa. Olen kuitenkin valikoiva. Projektissa on oltava jotain joka mielestäni ansaitsee nimeni sen kylkeen. Suostun jos kyseessä on todella hyvää musiikkia ja artisti on selvästi lahjakas.”

Keikalla kuullaan kitaravetoista, svengaavaa, melodista, heavystä, funkista, rokista ja jazzista vaikutteita ammentanutta musiikkia pääosin instrumentaalin keinoin, mutta saatetaanpa siellä kuulla pientä laulun luikautustakin seassa. Välispiikit saattavat olla viihdearvoltaan päivästä riippuen 6/5 tai sitten ei sinne päinkään.


Mr. Fastfinger trio soittaa instrumentaalirockia kaikilla eksoottisilla mausteilla. Bändissä soittaa kitaristi Mika Tyyskä, rytmiryhmässä Lasse Rantanen ja Thomas Törnroos sekä taustakankaalta käsin karismaattinen animaatiokitaristi Mr. Fastfinger. Bändi luottaa sekä tiukkoihin sovituksiin että intuitiiviseen improvisaatioon – lavalla voi tapahtua mitä tahansa, ja niin tapahtuukin. Mr. Fastfinger on julkaisemassa uutta albumiaan loppuvuodesta. Uusi single ilmestyy 26 kesäkuuta.


Mr. Fastfinger ponnisti maailmaan aikoinaan supersuositun Guitar Shred Show -sivuston avulla. Animaatiohahmon luoja Mika Tyyskä on itsekin saavuttanut mainetta ilmeikkäällä soittotyylillään ja kiertänyt klinikoimassa Euroopassa sekä Aasiassa. Mika on myös luonut runsaasti oppimateriaalia kitaristeille mm. Iso-Britannialaiselle JTC Guitar:ille ja Suomalaiselle Rockway:lle sekä Yousician:ille. Tuoreesta Guitar Techniques - lehdestä löytyy Mikan Masterclass. www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.