EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.7.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Maustetytöt X Agents

Maustetytöt X Agents Liput

Maustetytöt ja Agents yhdistävät voimansa!

Maustetytöt X Agents esittää niin helmiä Agentsin mittavasta tuotannosta kuin Maustetyttöjen moderneja klassikoita Agentsille sovitettuna. Keväällä on luvassa myös neljä yhteistä kappaletta sisältävä vinyylijulkaisu.

Muun muassa rautalankaa, rockia ja iskelmää tuottanut Agents on pitkän uransa aikana kulkenut määrätietoisesti omaa polkuaan. Kitaristi Esa Pulliaisen vuonna 1979 perustaman yhtyeen solisteina on vuosien saatossa kuultu kotimaan nimekkäimpiä laulajia Rauli Badding Somerjoesta Topi Sorsakoskeen ja Ville Valoon. Nyt solisteiksi nousevat Maustetytöt.

Maustetytöt on Anna ja Kaisa Karjalaisen muodostama popyhtye, jonka musiikin perustana toimivat kitara, koskettimet ja rumpukone. Melodisten kappaleiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta ja kasvattamisesta ja kasvamisesta. Kaksi albumia julkaissut yhtye on noussut niin yleisön kuin kriitikoiden suosioon ja rikkonut toistuvasti myyntiennätyksiä.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 47 €, mikäli jäljellä.