EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.9.2023  /  Konepajahalli  /  Karkkila

Maustetytöt

Maustetytöt Liput

Maustetyttöjen kesän viimeinen esiintyminen juhlistaa Aki Kaurismäen uutta elokuvaa.

Erikoiskeikka järjestetään Karkkilassa Kuolleet lehdet-elokuvan ennakkonäytöksen yhteydessä.

Kuvankauniissa ruukkimiljöössä sijaitseva Kino Laika ja Konepajahalli tarjoavat poikkeukselliset puitteet nähdä sekä Aki Kaurismäen uusi Kuolleet lehdet-elokuva ennakkoon, sekä elokuvassa esiintyvien Maustetyttöjen keikka viereisessä Konepajahallissa.

Kino Laika on Mika Lätin ja Aki Kaurismäen omistama elokuvateatteri baareineen ja samassa yhteydessä sijaitsevine saunoineen ja ravintoloineen. Ruukkimiljöö, Kino Laikan joen varressa sijaitseva terassi, Aki Kaurismäen suunnittelema baari ja Kaurismäen elokuvien kuvauspaikkanakin toiminut, noin 1000 henkeä vetävä ja keikkapaikaksi muuntautuva Konepajahalli tarjoavat poikkeukselliset puitteet kesän päättävälle, elokuvaa ja musiikkia yhdistävälle ainutlaatuiselle tapahtumalle.

Konepajahalli anniskelualuetta.

***

Leffanäytösten liput ostetaan erikseen.
Liput leffanäytöksiin ovat varattavissa loppukesästä nettisivuilla: www.kinolaika.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 23:00
Myynti loppuu 2.9.2023 20:00.