EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.12.2023  /  Kerhola  /  Nokia

Maustetytöt

Maustetytöt Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Maustetytöt Nokian Kerholaan!

Suomalaisen popin omintakeisena suunnannäyttäjänä tunnettu Maustetytöt saapuu Nokian Kerholaan 16. joulukuuta 2023! Maaliskuussa uuden odotetun albuminsa "Maailman onnellisin kansa" julkaisseen duon tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille jotain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet heidän asemansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Keikan järjestää Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaali.

www.tuhdimmattahdit.com

tuhdimmattahdit.com


Ikäraja: -S- / K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla:kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Käytettävissä on induktiosilmukka: kyllä
Esteetön WC: kyllä

Muuta: Liikuntarajoitteinen + avustaja -lippu on tarkoitettu kaikille avustajan tarpeessa oleville nimestään huolimatta.
Keikkailtoina ensisijainen kulku on pääovesta (viereinen ovi), joka on auki ja ovella järjestyksenvalvoja, joka avustaa tarvittaessa, mutta mikäli tarpeen,
niin painikkeella toimivan oven käyttäminen on myös mahdollista. Luiska löytyy. Hissi ei ole keikkailtojen aikana asiakkaiden käytössä. Ylemmät kerrokset eivät ole asiakkaiden käytössä. Ensimmäisessä kerroksessa ei ole korkeita kynnyksiä. 1. kerroksessa inva-WC.

Myynti loppuu 16.12.2023 19:00.