EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.7. - Su 9.8.2020  /  Puotilan kesäteatteri  /  Helsinki

Maukka, Väykkä ja Karhu Murhinen

Maukka, Väykkä ja Karhu Murhinen Liput

Kesällä 2020 Puotilan Kartanon pihamaa on jälleen tulvillaan teatterin taikaa kun ihana parivaljakko Maukka ja Väykkä sekä heidän ystävänsä Karhu Murhinen loikkaavat Puotilan Kesäteatterin näyttämölle. Näytelmässä seurataan pienen Karhu Murhisen rohkeutta elää epätodennäköinen elämä lapsuudesta vanhuuteen. Pieni koko tai erilaisuus ei haittaa, kun vaan löytää omat vahvuutensa.

YouTube
Facebook
Instagram

Puotilan  kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniilla paikalla kulttuurihistoriallisesti merkittävän Puotilan Kartanon vieressä. 1700-luvulta peräisin oleva Kartanon rakennus otettiin uudestaan käyttöön remontin jälkeen vuonna 2015. Kartanossa on ravintola ja kahvila sekä kokoustiloja. Kartanon ravintolassa on mahdollista ruokailla ennen ja jälkeen esityksen.


Esityksen kesto n. 45 min.

***

Lauantain 11.7. esitykset jouduttiin perumaan. Näihin esityksiin ostetut liput käyvät sellaisenaan mihin tahansa toiseen esitykseen. Ilmoitathan kuitenkin tulostanne etukäteen osoitteeseen myynti@puotilankesateatteri.fi.

Mikäli mikään muista esityspäivistä ei sovi, voit palauttaa lippusi 7.8.2020 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

Puotilan kesäteatteri
Puotilantie 7, 00910, Helsinki