EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.9.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

40 VUOTTA SÄPINÄÄ! Maukka Perusjätkä w/ Tappajatomaatit

40 VUOTTA SÄPINÄÄ! Maukka Perusjätkä w/ Tappajatomaatit Liput

Lauantaina 21.9. Bar Loosessa ollaan suomirock- ja suomipunk-legendojen äärellä, kun 40-vuotis taiteilijajuhlavuottaan viettävä Maukka Perusjätkä saapuu paikalle ja vetää moottorisahan käyntiin.


Tämän vuoden lopulla tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta siitä kun Maukka Perusjätkän debyyttialbumi Säpinää julkaistiin Johanna Levymerkin kautta. Levy nimikkokappaleineen nousi välittömästi listojen kärkeen ja heti seuraavana vuonna julkaistu kakkosalbumi Ennen kolmatta maailmansotaa sinetöi Miehen aseman suomirockin kaanonissa.

Illan aikana kuullaan kaikki Maukka Perusjätkän tärkeimmät klassikkokappaleet, kuten Säpinää, Vaatteet, Ennen kolmatta maailmansotaa, Koiranpennut, Sota apatiaa vastaan, Kun sä tuomitset sekä myös uudempaa miehen tuotantoa.

Ennen Maukka Perusjätkää lavalle nousee legendaarisen Ne Luumäet -yhtyeen laulajan Joey Luumäen luotsaama Tappajatomaatit. Yhtye on julkaisemassa loppuvuodesta odotettua kakkosalbumia ja Loosen keikalla tullaankin kuulemaan useita uusia kappaleita tulevalta levyltä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.