EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 11.10.2019  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Maukka Perusjätkä

Maukka Perusjätkä Liput

40 VUOTTA SÄPINÄÄ - MAUKKA PERUSJÄTKÄN TAITEILIJAJUHLAKIERTUE

Tänä syksynä on luvassa harvinaista herkkua vanhan liiton suomirockin ystäville: Maukka Perusjätkä lähtee taiteilijajuhlakiertueelle halki Suomen!

Suomirockin, punkin ja uuden aallon elävä legenda Maukka Perusjätkä aloitti uransa tasan 40 vuotta sitten. Johanna -levymerkin loppuvuodesta 1979 julkaisema debyyttialbumi "Säpinää" ja sen nimikkokappale nousivat listojen kärkeen ja heti seuraavana vuonna julkaistu kakkosalbumi "Ennen kolmatta maailmansotaa" sinetöi Maukan aseman suomirockin kaanonissa.

Hullujen vuosien jälkeen Maukka on julkaissut albumeita eri kokoonpanojen kanssa jokaisella vuosikymmenellä ja esiintynyt säännöllisesti yhtyeensä kanssa. Viime vuosina herra on vieraillut niin "Putouksessa" kuin eri yhtyeiden albumeillakin, esimerkiksi Mohiklaanin levyllä "Sotapolulla". Kyseisen levyn muihin vierailijoihin kuuluivat mm. Pelle Miljoona ja Vesku Jokinen.

Tänä syksynä Maukka lähtee pitkästä aikaa pitemmälle kiertueelle! Kalenterissa on useita kaupunkeja, joissa Maukka ei ole esiintynyt vuosikausiin ja ohjelmistossa kuullaan kaikki klassikot, kuten "Säpinää", "Vaatteet", "Ennen kolmatta maailmansotaa", "Koiranpennut", "Sota apatiaa vastaan" ja "Kun sä tuomitset mut". Myös uudempaa tuotantoa on luvassa! Luonnollisesti mukana on myös tarunhohtoinen Partner-moottorisaha.

Maukan nykyisessä bändissä soittavat Jonatan Kurkela (kitara, taustalaulu), Esa Tarkiainen (basso, taustalaulu), Teemu Leppänen (rummut) ja Heli Rättyä (koskettimet, taustalaulut).


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 22:30

Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu