EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 18.3.2020  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Matti Salo Trio, Kielo Kärkkäinen Duo

Matti Salo Trio, Kielo Kärkkäinen Duo Liput

Luova Records julkaisee tamperelaisen Matti Salo Trion debyyttialbumin 6.3.2020. Matti Salo Trion musiikki on ilmavaa ja melodista modernia jazzia, joka tarjoilee kuulijalleen intensiivisen musiikkielämyksen. Soittajien välitön läsnäolo on olennainen osa musiikkia ja livekokemusta. Kaikki sävellykset ovat rovaniemeläislähtöisen kitaristi Matti Salon käsialaa.

Matti Salo on säveltäjä, kitaristi, multi-instrumentalisti, äänisuunnittelija ja musiikkipedagogi. Hän on tehnyt ja esittänyt musiikkia laidasta laitaan jazzista death metalliin. Hän on säveltänyt musiikkia ja tehnyt äänisuunnittelua yhteistyössä eri taiteenalojen tekijöiden kanssa, esim. nukketeatteri, lyhytelokuva ja kuvataide. Ominta aluetta hänelle on improvisointi, hetken tutkiminen ja siihen heittäytyminen. Tällä hetkellä aktiivisia bändejä trion lisäksi ovat Hannibal & Hot Heros, Kielo Kärkkäisen kokoonpanot, Matti Salo Quartet, MS Minimalice sekä Huminoita.

Juho Kanervo on improvisoiva sellisti ja basisti, sekä pedagogi. Hän rakastaa tutkia ja elää hetkeä. Kanervo soittaa useissa rytmimusiikkia esittävissä yhtyeissä, kuten Saimaa, Ellips, Mikko Joensuu, Sagolik, Antti Pouta ja Matti Salo trio. Kanervo kokee erilaisten tyylisuuntien langettamat rajoitteet positiivisiksi haasteiksi, jonka raameissa hän haluaa pystyä toteuttamaan omaa sävelkieltään yhteydessä kanssamuusikoihin.

Improvisaatiotrio Black Motorin riveistä tuttu rumpali Simo Laihonen toimii jazzin ja improvisoidun musiikin lisäksi myös rockin ja nykykansanmusiikin parissa, sekä useissa monitaiteellisissa, esim. musiikkia, tanssia ja teatteria yhdistelevissä projekteissa. Black Motorin lisäksi Laihonen esiintyy duo -kokoonpanoissa saksofonistien Mikko Innasen ja Juhani Aaltosen kanssa, saksofonisti-klarinetisti Stanley Zappan yhtyeissä, sekä työskentelee soolomusiikin parissa. Hän esiintyy säännöllisesti myös muiden improvisoidun musiikin alan tekijöiden kanssa kansainvälisesti.

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Kielo Kärkkäinen on vahva ja taitava laulaja, joka keikkailee aktiivisesti ympäri maata. Lauluntekijänä Kärkkäinen haluaa yhdistää runon ja sävelen polkematta kumpaakaan. Musiikissa ja ilmaisussa on kaikuja teatterimusiikista ja jazzista. Kielon keikat ovat vahvatunnelmaisia ja intiimejä. Kuulija saa nauttia kunnianhimoisista teksteistä, sulavasta musiikillisesta osaamisesta ja syvästä tunneyhteydestä.

Uusi albumi Keitä me olemme julkaistiin syyskuussa 2019. Se on albumi kamppailusta ja tuhon pelosta jatkuvuuden kaipuun keskellä. Se tutkii ihmisen halua löytää yhteys itseensä ja toiseen, selvitä myrskyistä ja uskaltaa luottaa. Kappaleet ovat suomenkielistä folkia ja ne esittää laulun, kahden kitaran ja tenorisaksofonin taikapiiri.

Kokoonpano:

Kielo Kärkkäinen, laulu, kitara
Sami Sippola, tenorisaksofini
Antti Hyartt, kitara

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 20:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 18.3.2020 18:00.