EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 18. - La 31.12.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Matti Nykänen – Hyppy sumuun

Karanteeniteatteri: Matti Nykänen – Hyppy sumuun Liput

Karanteeniteatteri jää ansaitulle "lepo"lomalle ja päättää syksyn ohjelmison esitykseen, josta koko homma alkoi. Esityksen tuloilla suunnitellaan ja kehitetään Karanteeniteatterin toimintaa entistä paremmaksi.

Aamulehti: **** – tähteä. “”Aivan kuin lavalla tapahtuisi jotain teatteria suurempaa – ensin ihmisen empivä kohtaaminen, sitten häneen syvällinen tutustuminen, lopulta hyvästi jättö.”

Helsingin Sanomat ***- tähteä. ”Mönttinen rakentaa pala palalta inhimillistä Mattia.”

Keskisuomalainen: ”Dokumenttiteatterimainen esitys on kunnioittava, mutta kumartelematon. Ennen kaikkea se onnistuu kauhistelemisen sijaan katsomaan.”

Kehuttu ja Matin muistoa kunnioittava näytelmä raottaa ovea Suomen legendaarisimman urheilijan mieleen. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista? Esitystä on esitetty yli 40 kertaa ympäri Suomea ja Eurooppaa, ja se on saanut katsojat sekä kriitikot pauloihinsa!

Näyttelijä Tatu Mönttisen kirjoittaman, lukuisista Mattia käsittelevistä kirjoista ja tv-haastatteluista koostetun, dokumenttiteatterimaisen esityksen lähes kaikki repliikit ovat oikeasti sanottuja. Tule katsomaan mitä sanottavaa Nykäsellä on rakkaudesta, kuolemasta, masennuksestaan, perheestään, strippausurastaan, unohtamatta tietenkään Matin legendaarisia lausahduksia.

Ohjaus: Seppo Honkonen
Lavalla: Tatu Mönttinen
Äänisuunnittelu: Juuso Voltti
Ääninäyttelijät: Elsa Saisio, Kai Vaine ja Riku Korhonen

HS kritiikki 24.11.2019

Tamperelaisen arvio (2.3.2019)

Instagram: @mattinykanenmonologi

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: K-12

Narikka 3 €.

Esityksen kesto: n. 1 h 45 min (sis. väliajan)

Suositusikäraja: K-12

Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Teatterialan lipun ostavan on varauduttava todistamaan kuuluvansa liittoon.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten:

Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 18.12.2022 klo 17:45, ja esitys alkaa klo 18:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 31.12.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 31.12.2022 23:59 asti.

Karanteeniteatteri