EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.10.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Matriarkaatti #1: Gnucci (SWE), Adikia, Pimeä Hedelmä

Matriarkaatti #1: Gnucci (SWE), Adikia, Pimeä Hedelmä Liput
Takaisin

Ladataan…

VAHVOJA NAISARTISTEJA ESITTELEVÄ MATRIARKAATTI-KLUBI ALOITTAA LOKAKUUSSA KORJAAMOLLA

Matriarkaatti-klubi tasapainottaa miesten liikakansoittamaa musiikkikenttää tuomalla esiin sekä uusia että tunnettuja naispuolisia rap-artisteja Suomesta ja muista pohjoismaista. Vastakohtana patriarkaattiselle järjestelmälle klubi juhlii naisen valtaa ja näkökulmaa yhteiskunnassa.

Klubin avajaisia vietetään lauantaina 6.10., jolloin Korjaamon Kulmasalissa esiintyy ruotsalainen Gnucci, toisen EP:n syksyllä julkaiseva Adikia ja rap duo Pimeä Hedelmä.

Gnucci, oikealta nimeltään Ana Rab, muutti Ruotsiin viisivuotiaana paettuaan sotaa entisestä kotimaastaan Jugoslaviasta. Vesteråsissa kasvanut Gnucci imi nuorena vaikutteita 1990-luvun ruotsalaisesta pop-musiikista - Robinista, Dr Albanista ja Layla K:sta. Omassa musiikissaan artisti nojaa enemmän marginaaliseen klubimusiikkiin kuin perinteiseen hip hop -tuotantoon. Naiseutensa ylpeästi esiin tuova Gnucci ei pyydä anteeksi omaa olemistaan ja luottaa omaan visioonsa.

Adikia on feministiräppäriksikin tituleerattu artisti, jonka tekstien go to -teemoja ovat mm. patriarkaatin tuhoaminen, seksuaalinen itsemäärämisoikeus, terve omanarvontunne sekä yleinen haistattelu. Artistin viime vuoden esikois-EP "Kävi täällä" saa jatkoa tänä syksynä vielä nimeämättömällä EP:llä, jonka julkaisua juhlitaan Korjaamon keikalla.

PIMEÄ HEDELMÄ on tuore rap duo, jonka musiikki on soundiltaan bassovoittoista ja sumuisaa, mutta energistä. Tekstit kumpuavat synkästä mielenmaisemasta, ja elämän älyttömyyttä käsitellään ironisen toteavaan sävyyn. Duo tunnetaan vahvasta live-esiintymisestään: kokonaisvaltainen sekoaminen keikoilla on enemmän sääntö kuin poikkeus ja moshpitin vaara leijailee ilmassa. PIMEÄn HEDELMÄn ympärillä kuhisee lupaava ug-pöhinä, ja debyyttimateriaalia julkaistaan syksyn aikana.

Matriarkaatti-klubin järjestävät yhteistyössä Korjaamo, Matriarkaatti-podcastin tekijät Kirsikka Ruohonen ja Nora Horn sekä Laura Jantunen. Podcastin lisäksi Kirsikka ja Nora tekevät musiikkia nimillä Adikia ja Mon-Sala.

"Matriarkaatti-podcastissa ollaan paljon mietitty, miksi naiset ei pääse rap-kentällä nousemaan samalla tavalla kun miesartistit. Yksi iso syy on, ettei naisräppäreitä nosteta samalla tavalla kuin jäbiä. Sen takia halutaan omalla esimerkillämme tuoda esiin muita naisia niin podcastin kuin klubi-illan muodossa."

 - Kirsikka Ruohonen  

Matriarkaatti-klubi järjestetään Korjaamolla joka toinen kuukausi. 

LA 6.10. Klubin avajaiset: Gnucci, ADIKIA, PIMEÄ HEDELMÄ
LA 1.12 klubin esiintyjät julkaistaan ensimmäisen klubin jälkeen maanantaina 8.10.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.
Korjaamolaiset ovelta 14 €.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.