EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 8.10.2020  /  Tampere-talo  /  Tampere

Matkalla uuteen Musiikki & Mediaan

Matkalla uuteen Musiikki & Mediaan Liput

Matkalla uuteen Musiikki & Mediaan

Musiikki & Media järjestää yhteistyössä Teoston kanssa päivätapahtuman, joka tukee musiikkialan nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa! Seminaariohjelma koostuu ajankohtaisista, uraauurtavista keskusteluista ja inspiroivista workshopeista, joissa pääsemme kurkistamaan kristallipalloon ja jakamaan työkaluja uusien haasteiden selättämiseksi. Luvassa on myös iltaohjelmaa, josta lisätietoa on tulossa ihan pian.

Fyysiseen tapahtumaan lippuja on myynnissä rajallisesti osallistujien turvallisuuden takaamiseksi, olethan siis nopea! Suurin osa ohjelmasta esitetään myös striimattuna.

Tapahtuma järjestetään 8.10.2020 Tampere-talolla.

OHJELMA

Musiikkiala uudessa normaalissa - päättäjien vastaukset tulevaisuuden rakentamiseen
Sisältö luotu yhdessä Teoston kanssa.

Uusi maailmanjärjestys
Sisältö luotu yhdessä LiveFIN:in ja Tapahtumateollisuuden kanssa.

Musiikinkuuntelu Suomessa 2020: Kummajaisvuosi
Sisältö luotu yhdessä Teoston ja IFPI:n kanssa.

Music Finland Musiikkivienti 2021-2023 ja Musiikinkuuntelu Suomessa 2020
Sisällöt luotu yhdessä Music Finlandin kanssa.

Luvassa on myös iltaohjelmaa, josta lisää infoa tulossa pian.

 

musiikkimedia.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-17:15

Vain suoria ostoja, ei varausmahdollisuutta.

Pääsylippu

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Tampere-talon tapahtumaan. Ostaessasi lipun sitoudut tekemään Musiikki & Mediasta osaltasi turvallisen tapahtuman. Lupaat noudattaa ennen tapahtumaa ja sen aikana annettuja turvallisuusohjeita, ylläpitää turvavälejä ja olla osallistumatta, jos sinulla on minkäänlaisia hengitystieinfektion oireita.

Jos sairastut, voit siirtää pääsylipun toiselle henkilölle tai pyytää hyvitystä lipun hinnasta palauttamalla lipun:

  • Jos haluat siirtää lipun toiselle henkilölle, lähetäthän järjestäjälle viestiä osoitteeseen moro@musiikkimedia.fi, niin he lähettävät sinulle lisätietoja.
  • Jos haluat palauttaa lipun, täytäthän tämän lomakkeen 8.10. klo 9.00 mennessä. Tämän jälkeen hyvityksiä ei valitettavasti enää tehdä. Huomioithan, että palautuksen käsittelykulu lipun ostajalle on 4,50 € (sis. ALV) / lippu.

Fyysiset liput ovat nimettyjä, mutta käytännössä riittää, että asiakas laittaa Musiikki & Medialle mailia, mikäli joku muu osallistuu hänen lipullaan.

Stream-lippu

Voit osallistua tapahtumaan live streamin välityksellä. Stream-lippu ei oikeuta sisäänpääsyä tapahtumaan. Ostamalla stream-lipun sitoudut käyttäytymään kunnioittavasti live streamin keskustelussa. Lupaat käyttäytyä kunnioittavasti jokaista osallistujaa ja puhujaa kohtaan, ja olla käyttämättä loukkaavaa tai vihamielistä kieltä chat-viestinnässä. Ymmärrät, että Musiikki & Medialla on oikeus poistaa streaming-oikeutesi, jos viestit ikävään sävyyn.

Pääset seuraamaan seminaareja osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu hetki ennen tapahtuman alkamista.

Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Tallenne on ostettavissa 10.10.2020 klo 12:00 saakka ja katsottavissa 48 tuntia tapahtuman jälkeen.