EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Master Boot Record (ITA), Levinsky, Millennium Falck

Master Boot Record (ITA), Levinsky, Millennium Falck Liput

Elektrometallitähti syttyy Suomessa

Italialainen Master Boot Record soittaa Helsingissä vapun alla.

Vuonna 2019 Kuudes linja -ravintolan loppuunmyynyt Master Boot Record palaa “rikospaikalle”. Italialainen elektrometallia työstävä bändi viihdyttää Helsingissä lauantaina 29. huhtikuuta.

Victor Loven vuonna 2016 perustama Master Boot Record luottaa metallin, elektron, synthwaven ja chiptune-soundien maailmaan. Yhtyeen musiikki on yhtä aikaa teknistä ja groovaavaa, raskasta ja helmeilevää. Victor Loven visio on syventynyt levy levyltä. Bändin viimeisin, kahdeksas albumi Personal Computer tiivistää italialaissoundin: Master Boot Recordin crossover on vaivatonta ja biisien melodisuus vie mukanaan kuin itsestään.

Lauantaina 29. huhtikuuta Master Boot Recordin ohella lavalla nähdään kaksi Helsinki Synth City -organisaation artistia. Mukana ovat melodista, progressiivista post-synthwavea suoltava Levinsky sekä Millennium Falck, jonka musiikissa yhdistävät sulassa sovussa Daft Punk ja David Hasselhoff. Luvassa on siis jalan alla menevät wappubileet vailla vertaa!

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 29.4.2023 19:00.