EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 4.3.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Masa Orpana Honk

Masa Orpana Honk Liput

Masa Orpana Honk tuo juurimusiikin riemun ja monipuoliset rytmit nykyaikaiseen jazz-ympäristöön. Yhtyeen valtti on kolmen saksofonin sektio, jota komppaa New Orleansin hengessä sykkivä rytmiryhmä. Bändin musiikissa yhdistyvät afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Honk on perustettu alunperin vuonna 2012 ja se on soittanut keikoilla enimmäkseen kvartettina Masa Orpanan ollessa ainoa puhaltaja. Kahdella saksofonistilla vahvistettu kokoonpano syntyi ideasta soittaa keikoilla Orpanan useammalle puhaltajalle tehtyjä sovituksia. Laajennettu yhtye soitti ensimmäisen konserttinsa täpötäydelle klubille talvella 2020.

Masa Orpana - tenorisaksofoni
Tuomas Heinonen - altto- ja tenorisaksofoni
Aino Heikkonen - baritonisaksofoni
Jonni Seppälä - kitara, laulu
Ville Vallila - basso
Juppo Paavola - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus