EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.10.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Mary Lattimore (US)

Mary Lattimore (US) Liput

Amerikkalaisen harpisti ja säveltäjä Mary Lattimoren musiikki on tunnelmallista ja omintakeista – jo lapsena harpun soittamisen aloittanut Lattimore nojaa musiikissaan paljon improvisaatioon ja tekstuurien luomiseen.

Lattimoren uusin oma albumi, Goodbye, Hotel Arkada, on kunnianosoitus vanhalle kroatialaiselle hotellille. Albumin kuusi sävellystä maalaavat kuvaa kadottamisesta, rappeutumisesta ja menettämisestä. Lattimore itse kertoo kappaleiden olevan sävellyksiä ohimenevyydestä: kuihtuvista kukista maljakossa, loppuunpalavista kynttilöistä sekä katoavasta luonnosta ympärillä. Lattimorelta ilmestyi toukokuussa myös yhteisalbumi Rain on the Road Walt McClementsin kanssa.

Lattimoren tapaa välittää tunteita on kuvailtu poikkeukselliseksi. Harvalla instrumentaalimuusikolla on kyky luoda yhtä vahvoja mielikuvia vain yhden soittimen äänellä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 9.10.2024 18:00.