EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Mary Lattimore (US)

Mary Lattimore (US) Liput

Amerikkalaisen harpisti ja säveltäjä Mary Lattimoren musiikki on tunnelmallista ja omintakeista – jo lapsena harpun soittamisen aloittanut Lattimore nojaa musiikissaan paljon improvisaatioon ja tekstuurien luomiseen.

Lattimoren uusin albumi, Goodbye, Hotel Arkada, on kunnianosoitus vanhalle kroatialaiselle hotellille. Albumin kuusi sävellystä maalaavat kuvaa kadottamisesta, rappeutumisesta ja menettämisestä. Lattimore itse kertoo kappaleiden olevan sävellyksiä ohimenevyydestä: kuihtuvista kukista maljakossa, loppuunpalavista kynttilöistä sekä katoavasta luonnosta ympärillä.

Lattimoren tapaa välittää tunteita on kuvailtu poikkeukselliseksi. Harvalla instrumentaalimuusikolla on kyky luoda yhtä vahvoja mielikuvia vain yhden soittimen äänellä.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 10.10.2024 19:00.