EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.5.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Mary Ann Hawkins, The MES, Törmäilyautot

Mary Ann Hawkins, The MES, Törmäilyautot Liput

Tuoreen kotimaisen surf rockin ykkösnimi Mary Ann Hawkins julkaisee kauan odotetun debyyttialbuminsa toukokuussa. Levyn julkaisua juhlitaan Ääniwallissa keskiviikkona 25.5.2022. Seuraava päivä on vapaapäivä (helatorstai) ja meno on sitten sen mukainen. Alkuillasta juhlitaan kesän alkua Ääniwallin terassilla, jossa DJ:t Hypnoman ja Skenikswee vertailevat surffaustaitojaan. Luvassa saattaa olla myös grillausta ja kaljan juomista. Klo 20 siirrytään sisätiloihin, sillä Mary Ann Hawkins on kutsunut ystäviään mukaan. Ennen illan pääesiintyjää lavalle nousevat räjähtävä The MES sekä Törmäilyautot.

Aikataulu:
17:00 - 20:00 DJ's Hypnoman & Skenikswee (terassilla)
20:30 Törmäilyautot
21:30 The Mes
22:30 Mary Ann Hawkins

***

MARY ANN HAWKINS

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye, joka sekoittaa elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on kerrottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja vahvistanut asemaansa uutena suomalaisena surf-rock-ilmiönä. Mary Ann Hawkins on tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita ja kaksi EP:tä. Debyyttialbumin julkaisee Svart Records.


THE MES

The MES on viisihenkinen surf rock-yhtye Helsingistä jonka jäsenistä vain yksi osaa lainelautailla. Ehkä juuri siksi bändi yhdistää surf-kaahaukseen pysäyttämättömän pahansisuista garage punk-soundia ja surisevia fuzz-kitaroita. Sekopäisellä vimmalla eteenpäin vyöryvä komppi pyyhkii alleen kuin viisimetrinen aalto ja kitaraleadit iskevät kovaa kuin kompuroivaa vastaan tuleva asfaltti.

Bändi on julkaissut kaksi EP:tä joista kolmas, They Like To Watch Everything You Do näkee päivänvalon keväällä 2022. Kolmannella EP:llä yhtye ottaa käännöksen aikaisempien julkaisujen rämisevästä garage punkista kohti synkempää ja toisaalta hiotumpaa ilmaisua. Tämä on kuultavissa aiemmin julkaistulla The Secret Surf-singlellä, jossa verenhimoiset riffit seuraavat toisiaan kasautuen lopulta free jazzista muistuttelevan saksofonin myötä painajaismaiseksi äänimassaksi. New Wave Of Finnish Rautalanka is going to get you.


TÖRMÄILYAUTOT

Törmikset surfaa vapaasti ja ilman rajoituksia musiikin monilla kaistoilla huolella valitun ja tyylitietoisen soundimaailman sisällä. Laajan skaalan instrumusiikin sanansaattajat tarjoavat levyillään ja keikoillaan tanssijalkojen alle niin svengaavaa beatia kuin surfin läiskettä, autotalleista kajahtavaa punkkia kuin myös avaruudellista psykedeliaa, unohtamatta myöskään surisevia Morriconemaisia selkäytimiin uppoavia fuzz-linjoja. Kaikki tämä taatulla Törmis-twistillä toteutettuna, totta kai!

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus