EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 19.11.2020  /  Ravintola Poppari  /  Jyväskylä

Martin Alvarado "The Voice of Buenos Aires"

Martin Alvarado

Martin Alvaradoa pidetään Argentiinan merkittävämpänä nykytango laulajana. Opiskellessaan kitaran soittoa Buenos Airesissa 19-vuotiaana Alvarado huomasi lahjakkuutensa myös laulamiseen. Muutaman vuoden päästä hän matkusti Espanjaan, jossa hänen taitonsa huomattiin vuonna 2002 ja häntä pyydettiin esiintymään myös Suomeen. Uutinen lahjakkaasta laulajasta levisi nopeasti Suomessa ja hän onkin vieraillut tämän jälkeen säännöllisesti viihdyttämässä suomalaista konserttiyleisöä.

Alvaradon paljon kehuja saanut ja tarkoin valittu repertuaari sisältää teoksia Argentiinan tunnetuimmilta runoilijoilta ja säveltäjiltä, esimerkiksi harvinaisia teoksia Astor Piazzollalta, uusia tangoja sekä ikivihreitä tangoja ja unohtamatta hänen omia sävellyksiään.
Upea ääni ja tunteiden tulkinta yhdistettynä vangitsevaan lavakarismaan takaavat unohtumattoman illan Popparissa. Jyväskylästä on tullut vuosien saatossa Martinille kuin koti ja hän toivottaa niin vanhat kuin uudet ystävät ja tuttavat viihtymään turvallisesti Poppariin.

 

www.bmusicfinland.com


Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Konsertin kesto noin 1,5 h.

Noudatamme konsertissa annettuja turvallisuusohjeita. Konserttiin myydään rajallinen määrä lippuja turvavälien säilyttämiseksi. Lipun hintaan sisältyy kasvomaski. Maskin saa ovelta tilaisuuteen saavuttaessa. Tervetuloa.