EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 24.11.2020  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Martin Alvarado "The Voice of Buenos Aires"

Martin Alvarado

Martin Alvaradoa pidetään Argentiinan merkittävämpänä nykytango laulajana. Opiskellessaan kitaran soittoa Buenos Airesissa 19-vuotiaana Alvarado huomasi lahjakkuutensa myös laulamiseen. Muutaman vuoden päästä hän matkusti Espanjaan, jossa hänen taitonsa huomattiin vuonna 2002 ja häntä pyydettiin esiintymään myös Suomeen. Uutinen lahjakkaasta laulajasta levisi nopeasti Suomessa ja hän onkin vieraillut tämän jälkeen säännöllisesti viihdyttämässä suomalaista konserttiyleisöä.

Alvaradon paljon kehuja saanut ja tarkoin valittu repertuaari sisältää teoksia Argentiinan tunnetuimmilta runoilijoilta ja säveltäjiltä, esimerkiksi harvinaisia teoksia Astor Piazzollalta, uusia tangoja sekä ikivihreitä tangoja ja unohtamatta hänen omia sävellyksiään.

Upea ääni ja tunteiden tulkinta yhdistettynä vangitsevaan lavakarismaan takaavat unohtumattoman illan legendaarisessa Ravintola Kairossa. Täältähän se tango lähti alunperin Argentiinaankin, eikö niin!

 

 

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet 60 min ennen esityksen alkua.

Konsertin kesto noin 1,5 h.

Noudatamme konsertissa annettuja turvallisuusohjeita. Konserttiin myydään rajallinen määrä lippuja turvavälien säilyttämiseksi. Lipun hintaan sisältyy kasvomaski. Maskin saa ovelta tilaisuuteen saavuttaessa. Tervetuloa.