EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16. - Su 31.3.2019  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Martin Alvarado & Nuevo Quinteto Otra Vez: Tähdet Meren Yllä

Martin Alvarado & Nuevo Quinteto Otra Vez: Tähdet Meren Yllä Liput

Ladataan…

Sydämen sensuroimattomana taiteena tango on aina kohtuutonta. Rakkauden liekeissä se liioittelee innossaan, katuu teatraalisesti ja piehtaroi kohtalossaan. Tämä erityinen tangopatetia ilmenee sanoituksissa läikkyneen etikkatipan vuodattuessa kohtalokkaasti toisen haavoihin. Unelmien kukasta kasvaa päätös heittäytyä kuolemaan, parhaassakin tapauksessa vaihtoehtoina ovat unohduksen moite tai anteeksiannon tuomio.

Martín Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja jopa yhtenä hienoimmista vokalisteista tangon historiassa. Häntä on kutsuttu "2000-luvun tangon ääneksi" ja "Buenos Airesin parhaaksi ääneksi". Hän on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa eri estradeilla sekä televisiossa.

Vuonna 2013 Alvaradon konsertti palkittiin Englannissa Latin UK Awards -gaalassa, ja sen myötä brittiläinen levy-yhtiö Riverboat Records julkaisi hänen uusimman levynsä. Musiikkia Alvaradon neljältä albumilta soitetaan päivittäin Buenos Airesin tango-radiokanavilla, ja hänen ääntään ja lavakarismaansa on verrattu jopa 1930-luvun tangon supertähteen Carlos Gardeliin.

Alvaradon ja suomalaisen Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen yhteistyö on herättänyt laajaa suosiota ja kiinnostusta kansainvälisissä musiikkipiireissä. Alvarado ja NQOV edustavat ns. "Uuden aallon tangoa". He jatkavat Astor Piazzollan viitoittamaa tietä rohkeasti yhdistellen perinteistä tangolyriikkaa moderniin harmoniaan, svengaavaan rytmiikkaan ja improvisointiin.

Alvarado ja NQOV julkaisevat maaliskuun Suomen kiertueensa yhteydessä uuden albuminsa, joka on äänitetty Buenos Airesissa viime vuonna. Albumi on uudelleensyntyneen kokoonpanon toinen pitkäsoitto ja vie yhteistyön Alvaradon kanssa uusiin sfääreihin. Mukana on niin vanhempaa argentiinalaista ja suomalaista tangoa kuin uusia sävellyksiä mm. Fabion Berterolta ja Matti Laukkaselta.

Nuevo Quinteto Otra Vez on suomalaisista huippumuusikoista koostuva, rajoja rohkeasti rikkova uuden aallon tangoyhtye jossa soittavat Antti Heerman, viulu, Henrik Sandås, bandoneon, Matti Laukkanen, piano, Jere Haakana, sähkökitara ja Petri Mäkiharju, kontrabasso.

 

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: Ikärajaton

TÄHDET MEREN YLLÄ -levynjulkaisukonsertit

16.3. klo 19 Balderin Sali, Helsinki
17.3. klo 15 Konserttitalo, Kotka
23.3. klo 19 Taidemuseo, Hyvinkää
31.3. klo 15 ja klo 18 Vakiopaine, Jyväskylä

Konserteissa on numeroimattomat istumapaikat.

Konserttien kesto noin 1h 45min (sis. väliajan).