EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.9.2021  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Kerubin Stand Up: Mars vs. Venus? 2 - Uusintaottelu ennakkoesitys

Kerubin Stand Up: Mars vs. Venus? 2 - Uusintaottelu ennakkoesitys Liput

Mars vs. Venus? 2 - Uusintaottelu ennakkoesitys

Jo yli 30 000 katsojaa!

Ravintola Kerubin stand up -klubilla on suuri kunnia avata syyskausi huippusuositun Mars vs- Venus? -esityksen jatko-osan Mars vs. Venus? 2 -Uusintaottelu ennakkonäytöksellä. Varsinainen kantaesitys nähdään Tampereen Työväenteatterilla myöhemmin syksyllä.

Supersuosittu Mars vs. Venus? saa vihdoin jatkoa! Yli kolme vuotta ja 30 000 katsojaa myöhemmin koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat valmiita uusintaotteluun.

Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan tähän uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään hulvattomaan stand up -esitykseen. Ja tietysti myös tällä kierroksella kisaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa.

Mars v. Venus? 2 on kuitenkin itsenäinen teos: jos ykkösosa jäi sinulta näkemättä, se ei haittaa tämän uuden tarinan seuraamista lainkaan!

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Riku Suokas on stand up -komiikan pioneereja Suomessa. Teatterin lisäksi hän on työskennellyt menestyksekkäästi elokuva- ja TV-tuotannoissa. Johanna Tohni on entuudestaan tuttu esityksistä Mars vs. Venus? sekä Pop Fiction. Hän on esittänyt stand upia ympäri Suomen sekä esiintynyt Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.  

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Netistä vain suoria ostoja. Puhelinpalvelusta varaus 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto n. 2 tuntia (sis. väliajan).

Ovella peritään narikkamaksu 3 € 

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot