EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 18.7.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Markus Perttula (yhtye), Tomi Nordlund & Syvä Joki

Markus Perttula (yhtye), Tomi Nordlund & Syvä Joki Liput
Takaisin

Ladataan…

MARKUS PERTTULA JA TOMI NORDLUND & SYVÄ JOKI ON THE ROCKSISSA 18.7.

Markus Perttula on Seinäjoella syntynyt laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki on yhdistelmä villaisia folkhetkiä ja raivokkaampaa rocktulkintaa. On miehestä monessa mielessä puhuttu jopa Jeff Buckleyn kaltaisten mestareiden yhteydessä, eikä syyttä. Perttulan dramaattinen ja voimakas laulu onkin paljon velkaa Buckleyn kaltaiselle taidokkaalle tulkinnalle.

Perttulan debyyttialbumi "Tuhon Sydän" julkaistiin 2013 (Kaakao Records) ja sai positiivisia arvosteluja valtakunnallisessa musiikkimediassa. Miehen toinen albumi "Monta Tarinaa" julkaistiin 13.11.2015. Levyltä irrotettu sinkku, mukaansatempaava "Elä" vihjasi musiikin kehittyneen popimpaan suuntaan, jossa kuitenkin on säilynyt vahvan omakohtainen tulkinta. Markus Perttula julkaisi 4.5.2018 uuden keväisen singlen Kirsikkapuita, joka valittiin mukaan Yle X Nosteeseen.

Markus Perttulan voi bongata myös Rooxx ja Sans Parade -yhtyeiden kokoonpanoista.

Tamperelainen Tomi Nordlund & Syvä Joki -yhtye julkaisi esikoisalbuminsa Maisemia huhtikuussa 2017. Nordlund on tehnyt musiikkitoimittajan töitä 15 vuotta (mm. Aamulehti, Rumba) ja soittanut englanninkielisissä bändeissä (mm. Cry Bar, Futone) mutta päätti nyt kokeilla, miltä tuntuu kirjoittaa omaa musiikkia suomeksi. Maisemia täyttyy monipuolisen tunnelmallisesta ja melodisesta folkista, rockista ja popista.

"Suomeksi kirjoittaminen oli täysin uusi aluevaltaus. Onneksi uskalsin ottaa sen askeleen ja sain mukaani tämän hienon yhtyeen. Levyn biisit luotaavat omaelämäkerrallis-universaalilla otteella elämän erikoisia käänteitä ja kokemuksia iloista suruihin", Nordlund kertoo.

Syvän Joen nimikkosingleä on kuunneltu Spotifysta lähes 45 000 kertaa. Yhtye on myös ehtinyt esiintyä niin Egotripin kuin Samae Koskisen lämppärinä sekä Valoa Festivalilla ja Porisperessä. Maisemia-albumin kappaleista on myös tehty neljä musiikkivideota, tuoreimpana Syvä joki -kappaleen eeppinen videosingle.

Lokakuussa 2017 Syvä Joki julkaisi tunnelmallisen version Arto Tammisen Neljän ruuhka -hitistä (1994). Paraikaa yhtye äänittää syksyllä 2018 julkaistavaa, entistä rouheammin soivaa kakkosalbumiaan.

Levyn ensisingle Olen täällä sinua varten julkaistiin toukokuun alussa. Sekä Neljän ruuhka että Olen täällä sinua varten ovat soineet viime aikoina Radio Suomen taajuuksilla.

LIPUT: 8/10 €
OTR-kortilla: 6/8€
OVET: 20:00

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.