EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.9.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Markus Asunta (Levyjulkkarit), Folkjykä & Kuntoutujat

Markus Asunta (Levyjulkkarit), Folkjykä & Kuntoutujat Liput

MARKUS ASUNTA

Semifinalissa juhlitaan MARKUS ASUNTA: Se on loppu nyt -albumin julkaisua torstaina 12.9. Asunnan ”ruutupaitafolkissa” kuuluvat vaikutteet niin lauluntekijämusiikista, suomirockista kuin irlantilaisesta kansanmusiikista. Hänen sanoitustyyliään on kuvattu runsaaksi ja elämänläheiseksi, kiehtovilla ilmauksilla ladatut tarinat kerrotaan tarttuvien melodioiden kautta. Bändissä nähdään juhlan kunniaksi muiden muassa Happoradion rumpali Markku Defrost sekä albumin yhdessä Asunnan kanssa tuottanut Matti Kari bassossa.

FOLKJYKÄ & KUNTOUTUJAT

Tamperelainen FOLKJYKÄ & KUNTOUTUJAT soittaa indie rockia, joka tanssittaa ja puhuttelee. Kuusihenkisen yhtyeen tyylitajuisen indiekeitoksen keskiössä ovat paitsi sykähdyttävät melodiat, myös maailmaa tarkastelevat sanoitukset, joissa ollaan niin mielenterveyden kuin maailman ongelmienkin äärellä, mutta pilke silmäkulmassa. Yhtyeen kakkosalbumi Rakkaus löytää meidät julkaistiin suoratoistoissa, vinyylinä ja CD -julkaisuna 7.6.202

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 12.9.2024 19:00.