EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.1.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Marko Haavisto & Poutahaukat

Marko Haavisto & Poutahaukat Liput

Marko Haavisto & Poutahaukat vierailee G Livelab Helsingissä tammikuussa 2021. Jo vuonna 1997 perustettu rock-yhtye on ihastuttanut suomi-iskelmästä ja rautalangasta ammentavalla musiikillaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Suurelle yleisölle yhtye tuli tutuksi vuonna 2002 esittäessään Aki Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä -elokuvassa Pelastusarmeijan orkesteria ja kokoonpanoa nähtiin ja kuultiin myös Kaurismäen vuonna 2017 ilmestyneessä elokuvassa Toivon tuolla puolen. Parhaillaan viisikko työstää uutta studioalbumia, jolta kuultiin vastikään esimakua Kirkkaat valot -singlen muodossa. Klubilla onkin luvassa tuoretta musiikkia ja Poutahaukkojen rakastetuimpia hittejä.

MARKO HAAVISTO & POUTAHAUKAT
Marko Haavisto; laulu & kitara / Oskari Haavisto, bassokitara / Jaakko Rossi, kitara / Samuli Halonen, rummut / Jouni Saario, kitara

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00Myynti loppuu 15.1.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot