EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.1.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Marjo Leinonen & Viranomaiset, Tuomari Nurmio

Marjo Leinonen & Viranomaiset, Tuomari Nurmio Liput

Marjo Leinonen on vokalisti komealla ja kattavalla historialla. Monessa mukana olleen blues/rock -vokalistin uusin yhtye, Marjo Leinonen & Viranomaiset, saa rootsin ja bluesrockin ikiaikaiset pyörät pyörimään vinhasti. Leinosen tunnistettava laulusoundi ja yllätyksellinen esiintyminen ei jätä kylmäksi ketään.

Tuomari Nurmio on yksi suomirockin arvostetuimmista muusikoista. Hän on paitsi suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia, myös eräs uudistumiskykyisimmistä esiintyjistä. Vuonna 1979 alkaneen uransa aikana Tuomari Nurmio on julkaissut kaikkiaan 19 studioalbumia.

Aikataulu:

20:15 Tuomari Nurmio
21:45 Marjo Leinonen & Viranomaiset

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:15

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 19:00-21:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

TEXMEX BUFFET: Mexicolaisia makuja Varickon tapaan. Vaihtelevasti joko tortilloja, nachoja tai quesadilloja sekä lisukkeeksi lihaa tai kanaa sekä kasvisvaihtoehto. Lisäksi runsas salaattipöytä ja teemaan sopivat kylmät kastikkeet ja lisukkeet.
L (G)

Myynti loppuu 23.1.2021 19:00.


Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan