EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 19.1.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Marjo Leinonen & Viranomaiset

Marjo Leinonen & Viranomaiset Liput

Rakastettu rockyhtye Marjo Leinonen & Viranomaiset teki näyttävän paluun vuonna 2020 julkaistulla Vanha Schäferi -albumilla. Peräti 14 vuoden mittaisen levytystauon jälkeen roots- ja rock-musiikin diggareita hemmoteltiin kokoonpanon toisella pitkäsoitolla, jolla Leinosen tunnistettavaa tulkintaa tukevat Sami Vettenrannan vääjäämätön komppi, Miikka Paatelaisen kitaroinnit, Mitja Tuuralan svengaavat bassokuviot sekä Sami "Kanttori Niemisen" koskettimet. Kirjavan uran luonut Leinonen tunnetaan myös Balls-, Huff´n´Puff- ja Bigfeet & Lala -yhtyeistään sekä useista erilaisten artistien kanssa tekemistä yhteistöistään: Leinosen laulua on kuultu esimerkiksi J.Karjalaisen, Maija Vilkkumaan, Asan ja Ismo Alangon levyillä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 19.1.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot