EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 20.5.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Marjo Leinonen & Jukka Perko: Billie Holiday

Marjo Leinonen & Jukka Perko: Billie Holiday Liput

Pidättelemättömien tulkintojen ja traagisen elämän esikuva, ikoninen jazzsolisti Billie Holiday (1915-1959) saa Tampereen G Livelabissa arvoisensa kunnianosoituksen. Legendaarisen laulajan kappaleita tulkitsevat bluesin ja rockin kuningatar Marjo Leinonen (laulu), Jukka Perko (saksofoni), Seppo Kantonen (piano), Eero Seppä (basso) ja Tuomas Timonen (rummut).

Saksofonisti Jukka Perkon (s. 1968) kansainvälinen ura alkoi rakettimaisella nousulla vuonna 1987 itsensä Dizzy Gillespien pestattua vasta 19-vuotiaan Perkon big bandiinsä. Hänen häikäisevää soittoaan verrattiin nuoreen Charlie Parkeriin ja arvostelut olivat ylistäviä. Gillespien yhtyeessä vietetyn kahden vuoden jälkeen hän on johtanut omia yhtyeitään ja esiintynyt yli 40 maassa. Loistavan soittotekniikkansa siivittämänä ja yhdistelemällä suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen hän on kasvanut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista.

Marjo Leinonen on laulaja, joka tunnetaan sielukkaasta äänestään ja yhteistyöstään mm. Balls-yhtyeen, Agentsin ja Eternal Erection -yhtyeen kanssa. Marjo Leinonen ja Viranomaiset -yhtyeen uusin ylistetty albumi Vanha schäferi julkaistiin tänä vuonna.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 20.5.2021 18:00.