EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.3.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Mariuksen Vallankumous, KIMBE, Sina Viola

Mariuksen Vallankumous, KIMBE, Sina Viola Liput

MARIUKSEN VALLANKUMOUS

Mariuksen Vallankumous on kitaristi-laulaja Marius Pirhosen luotsaama indierock-yhtye, jonka musiikissa suomirockin perintö yhdistyy mm. 80-luvun synthpoppiin. Mariuksen uusromanttisiksi luonnehdituissa lyriikoissa kaivataan aina jotain tai jonnekin. Maaliskuussa 2024 ilmestyy odotettu debyyttialbumi Ei kuolla viisaampina.


KIMBE

KIMBE on helsinkiläinen indie rock -yhtye, jonka raikas ja pastellinvärinen soundimaailma sekä tarttuvat kappaleet yhdistettynä heidän hyväntuuliseen live-energiaansa - tanssittaa jengiä hurmoksen partaalle.
Tule, näe, kuule, hymyile.


SINA VIOLA

Sina Viola löytää innoituksensa tummanpuhuvien kapakoiden ja satumaisten taikamaailmojen välistä. Laulujen aiheet kuljeskelevat eskapismin ja draaman mielikuvituspuutarhassa, jossa omat voimat kerätään takaisin itkun, naurun ja euforian seassa, punaviinilasin läikkyessä. Sina Violan sanoitukset yhdistyvät kirkkaaseen soundimaailmaan ja alhoissa kaikuviin melodioihin sydänjuuria vavisuttaen.

Artistin synthpop-vaikutteiset kappaleet taipuvat säihkyviksi bändisovituksiksi viisihenkisen bändin käsissä. Sina Viola työstää tällä hetkellä tulevaa EP:tään.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 29.3.2024 19:00.