EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.5.2019  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Maritta Kuula duo

Maritta Kuula duo Liput

Ladataan…

Maritta Kuula ja Janne Lastumäki -duo esittävät Maritan kappaleita hänen pitkältä soolouraltaan. Monipuolinen muusikko ja musiikintekijä Janne Lastumäki soittaa koskettimia ja maustaa Maritan kappaleet konesoundeilla ja sovituksilla.

Kuulan musiikki ammentaa vaikutteita elektrosta, diskosta, bluesista aina jazziin ja kansanmusiikkiin asti tehden musiikista ihan oman ainutlaatuisen keitoksensa.

Kuulan musiikille on tunnusomaista hiukan vino huumori, yllättävät sovitusratkaisut ja monikerroksiset ja humoristiset sanoitukset. Hänen musiikkinsa on usein keveää ja syvää samanaikaisesti.

Esikoisalbuminsa Maritta Kuula ja Karvanopat julkaisi vuonna 1992. Siitä lähtien hän on julkaissut kuusi sooloalbumia, joista viimeisin "Kuuluisaa sukua" vuodelta 2014 todisti, että Kuula on ehdottomasti edelleen yksi kiinnostavimmista suomalaisista lauluntekijöistä. Kuulan taustalla ovat soittaneet aina tunnetut laadukkaat muusikot.

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.