EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.11.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Marissa Nadler (US)

Marissa Nadler (US) Liput

Arvostettu laulaja-lauluntekijä Marissa Nadler saapuu G Livelab Helsinkiin. Vangitsevan upeista konserteistaan ja uniikista äänestään tunnetun yhdysvaltalaisartistin konsertin liput ovat nyt myynnissä.

Unenomaisesti americanasta, folk-perinteestä, ambientista, doom metalista sekä dream popista ammentava bostonilainen Marissa Nadler tunnetaan hypnoottisen koukuttavista kappaleistaan, joiden ytimessä ovat runolliset ja usein lähes kuiskaamalla lauletut lyriikat. Nadler on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Xasthurin, Okkervil Riverin ja Father John Mistyn kanssa, lämmitellyt mm. Ghost-yhtyettä ja versioinut pysäyttävästi mm. Townes Van Zandtia ja The Curea. Lähes 20 vuotta omaleimaista uraa tehneen Nadlerin tuorein julkaisu, viime syksynä ilmestynyt ”The Path of the Clouds” on kerännyt ylistystä kautta maailman.

”Leonard Coheniin ja Joni Mitchelliin verrattu Nadler vedonnee myös omaa sukupolveaan edustavan Lana Del Reyn faneihin – kliseisiin turvautumatta.”
– Marko Ylitalo, Helsingin Sanomat

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 26.11.2022 20:00.