EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mariska

Mariska Liput

Mariska julkaisee lokakuussa uuden albumin ja aloittaa kiertueen

Mariska julkaisee uuden albumin 14.10.2022. Samana päivänä alkaa kattava kiertue, joka pysähtyy myös Rytmikorjaamolla joulukuussa.

Vuoden 2022 Reino Helismaa -palkinnolla palkittu Mariska julkaisee yhdeksännen albuminsa 14.10. Levyltä on saatu kuulla ennakkoon singlet Sit kun mul on sut, Piste, Pienii fiiliksii -duetto Pate Mustajärven kanssa ja lähes platinaa striimannut radiohitti Terveisin Doris.

Tulevan albumin rakentaminen on ollut Mariskalle käänteentekevä prosessi. Biisit kirjoitettiin hurjissa, lentoonliihottavissa sessioissa Jouni Aslak Raatikaisen ja Väinö Walleniuksen kanssa, silloin kun korona kovimmin kuritti. ”Intohimo, vapaus ja uskallus, noihin sanoihin kiteytyy tuleva levyni. Jokainen studioilta oli täynnä ystävyyttä, innostusta ja taikaa, joka kuuluu myös albumilla. Kaikki palaset vaan loksahtivat paikoilleen ja tekeminen tuntui rikollisen hauskalta”, Mariska kuvailee.

Kiertue starttaa albumin julkaisun yhteydessä 14.10. Helsingin Tavastia-klubilla järjestettävältä levynjulkaisukeikalta ja päättyy 17.12. Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki ja Minä liityin sinuun. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana.

Upea Mariska ensimmäisellä soolokeikallaan Rytmikorjaamolla joulukuussa!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.