EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.2.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Mariska & Pahat Sudet

Mariska & Pahat Sudet Liput

Ladataan…

Mariska & Pahat Sudet -yhtye tekee lyhyen paluun!

Kymmenen vuotta sitten Mariska keräsi ympärilleen Pahat Sudet -yhtyeen. Viisi vuotta sitten bändi lopetti vain kahden albumin jälkeen. Nyt on minipaluun aika.

Mariska ja Pahat Sudet -yhtye teki tuottaja Jukka Immosen kanssa kaksi kultaa myynyttä albumia, saavutti radiosoittolistan ykköspaikan ja esiintyi festivaaleilla ympäri Suomea. Poppia, jazzia sekä punk-iskelmää yhdistelevän yhtyeen kappaleet ovat jääneet elämään bändin lopetettua (2013). Radioaalloilta tanssilavoille vieläkin soivat yhtyeen hiteistä mm. Suloinen myrkynkeittäjä, Liekki sekä Kukkurukuu. 

"Tulipa pyyntö erään rakkaus- ja ystävyystarinoita esittelevän musiikkiohjelman taholta pari kuukautta sitten, että rumpali Jaakko Jakku, kosketinsoittaja Klaus Suominen sekä basisti Luis Herrero tulisivat kanssani esittämään Kukkurukuun televisioon. Treeneissä oli niin kivaa ja tuntui kovin oikealta soittaa jälleen alkuperäiskokoonpanon kanssa, että päätimme kasata rivit yhdeksi illaksi ja tarjota musiikillisen illan ystäville 10-vee synttärien johdosta. Paikaksi valikoitui Helsingin kulttuurielämää sulostuttava Suvilahti TBA ja ajaksi 8.2.2018", Mariska kertoo.

Hän myös lupaa, että tarjolla on tiivistä tunnelmaa ja rakkautta.

"Tulisitko sinäkin paikalle?" laulajatar heittää lopuksi.

Suvilahti TBA on tähän mennessä järjestänyt keskellä Suvilahden kulttuurikeskusta ainutlaatuisessa miljöössä tapahtumia runoilloista punk-festareihin sekä lounaista lakkiaisiin. 

"Meillä oli kunnia toimia ensimmäisenä näyttämönä, kun alkuperäinen Pelle Miljoona Oy kasasi rivinsä ja päätti 38 vuoden tauon jälkeen tehdä uutta musiikkia. Mariska on meillä varsin tuttu lounasasiakas ja tulemme käyttämään kaikki keinomme, että jos Sudet tulevat tekemään uutta musiikkia, niin hekin esittävät sitä ensimmäiseksi meillä", yksi Suvilahti TBA:n omistajista, Mikko Hultman, vakuuttaa.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Klo 19 Ovet

Klo 20 Maustetytöt

Klo 21 Mariska & Pahat Sudet

 

Suvilahti TBA - Facebook