EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.8.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Marianas Rest, I Revolt

Marianas Rest, I Revolt Liput

On The Rocksiin saapuu death metallin ja riffittelyn raskaan sarjaan mestarit Lauantaina 6.8. kun maailmankartalle kovaa vauhtia kiipeävä Marianas Rest ja aggression täyteinen I Revolt saapuvat rankaisemaan Helsinkiä.

Marianas Rest
Kotkalainen Marianas Rest soittaa melankolista death metalia ilman kiirettä. Bändin rusentavaa poljentoa rytmittävät lohduttomat, kuulaat melodiat. Tunnelmaa täydentävät doom- ja black metal -vaikutteet.

https://www.youtube.com/watch?v=ClJMjeiWYRg

I Revolt
Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I REVOLT, jonka keikkojen on kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto.

Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa Tuska-festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Koronan jyllätessä oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä ja hyviä arvosteluja ympäri pallon.

https://www.youtube.com/watch?v=rXQEIqc4E_o

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.