EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 12.10.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Maria Mazzotta (ITA)

Maria Mazzotta (ITA) Liput

Maria Mazzotta on yksi Italian ikonisimpia muusikoita ja yksi eurooppalaisen maailmanmusiikin arvostetuimmista laulajista. Hän tuli tunnetuksi jo Canzoniere Grecanico Salentino -yhtyeen jäsenenä ja on noussut maailmanmaineeseen rakkauden moninaisia muotoja käsittelevänä tulkitsijana. G Livelab Tampereella hän saapuu osana Amoreamaro -albuminsa (2020) kiertuetta.

Etelä-Italian Apuliassa varttunut Mazzotta kiinnostui jo nuorena myös balkanilaisesta musiikista ja on tehnyt tutkimusta mm. kreikkalaisesta, albanialaisesta, makedonialaisesta, romanialaisesta musiikkiperinteestä. Hän on tehnyt yhteistyötä urallaan mm. Bobby McFerrinin, Ibrahim Maaloufin, Rita Marcotullin ja Ballake Sissokon kanssa.

Mazzottan laulua säestää virtuoosimainen hanuristi Antonino de Luca.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 12.10.2022 18:00.