EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.2.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Marc Rebillet (USA), Rotsi & Jyrä

Marc Rebillet (USA), Rotsi & Jyrä Liput

Ladataan…

VIRAALI-ILMIÖKSI KOHONNUT MARC REBILLET (USA) SAAPUU SUOMEEN HELMIKUUSSA

Loop Daddy -lempinimelläkin tunnettu Marc Rebillet saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. New Yorkista ponnistanut DIY-henkinen viihdyttäjä esiintyy Helsingissä Kuudennella Linjalla perjantaina 8. helmikuuta.

Marc Rebillet nousi tänä syksynä viraali-ilmiöksi jaettuaan Facebookissa koosteen tiivistunnelmaiselta Dallasin keikaltaan. Huikean määrän jakoja on saanut myös hänen Itävallan keikan aikana syntynyt Fuck Donald Trump -esityksensä, joka löytyy myös hänen tuoreimmalta, lokakuussa ilmestyneeltä Loop Daddy-EP:ltään.

Rebillet rakentaa kappaleitaan improvisaation keinoin käytännössä yhdellä otolla, hyödyntäen loopperia, MIDI-koskettimistoa rumpupadeilla, Macbookia ja omaa mielikuvitustaan. Lopputuloksena on käsittämättömän muhkeita biittejä huumoripitoisilla lyriikoilla, jotka syntyvät usein vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Livevetojen energisyydestä kertoo esimerkiksi se, että hänen on kuvailtu soittavan koskettimia kuin rumpuja. 

Kuudennen Linjan keikka on osa Rebilletin Euroopan kiertuetta. Marras-joulukuiselta Pohjois-Amerikan kiertueelta on myyty useita esiintymisiä loppuun jo ennakkoon.

Keikan avaajana nähdään itseoikeutetusti Suomen merkittävimpien freelange-muusikoiden muodostama #drumming-duo Rotsi & Jyrä.

Illassa mukana myös DJ OTTOPETTERI.

 

Rebillet nähdään Suomessa myös Valoa Festivalilla 9.2.2018.

Marc Rebillet -Youtube

www.kuudeslinja.com

www.allday.fi
www.altagency.fi
 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.