EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.7.2024  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Biergarten LIVE: Mara Balls & Zangoma

Biergarten LIVE: Mara Balls & Zangoma Liput

Rakastettu outolintu Mara Balls julkaisee hitaasti kypsyneen neljännen studioalbuminsa Virtaa kesän 2024 korvalla. Lauluntekijä, kitaristi-laulaja Mattila toivoo levyn välittävän virtaa; "Jokainen meistä käy läpi omaa taisteluaan sen lisäksi, että ympärillä kuohuu sodan kauhut. Ihminen toistaa samoja virheitä vuosisadasta ja tuhannesta toiseen; kaatuu ja nousee taas. Tämän levyn teemat kietoutuvat ihmisyyteen, anteeksiantoon ja läsnäoloon. Ne ovat kannattelevia voimia jokapäiväisessä eloonjäämiskamppailussamme. Todellinen haaste on ymmärtää ja hyväksyä kaiken katoavaisuus, jotta voimme (silti ja siksi) antautua täydesti elämän ihmeelliseen virtaan."
VAROITUS! Tulevilla levynjulkaisukeikoilla virtaa hiki, kyyneleet ja rakkauden voimavirta!

Zamrock
on musiikki tyylilaji joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. Näihin aikoihin länsimaalainen rock'n'roll ja proge oli rantautunut sambiaan. Paikalliset muusikot imivät länkkärimusasta vaikutteita ja lisäsivät siihen omia rytmejään ja mausteitaan. Zangoma on uusi suomalais-sambialainen bändi joka on ottanut tehtäväkseen tuoda zamrockin tälle vuosikymmenelle. Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye viesinut maailmaan josta et halua tulla takaisin. History in the making!

Kokoonpano:
Waina Kolomwe (laulu)
Ville Salonen (kitara & laulu)
Riku Pirttiniemi (basso & laulu)
Miikka Heikkinen (rummut)

www.konepajabiergarten.net/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-22:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Ei erillistä eteispalvelumaksua.

Konepaja Biergarten sijaitsee Vallilan Konepajalla Konepajan korkean piipun juuressa osoitteessa Bruno Granholmin kuja 1, Helsinki.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 20.7.2024 20:00.