EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.9.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Mara Balls, Zangoma, Iris Kukka

Mara Balls, Zangoma, Iris Kukka Liput

Mara Balls – Virtaa

Rakastettu outolintu Mara Balls julkaisee hitaasti kypsyneen neljännen studioalbuminsa "Virtaa" kesäkuun alussa. Lauluntekijä, kitaristi-laulaja Mattila toivoo levyn välittävän virtaa; "Jokainen meistä käy läpi omaa taisteluaan sen lisäksi, että ympärillä kuohuu sodan kauhut. Ihminen toistaa samoja virheitä vuosisadasta ja tuhannesta toiseen; kaatuu ja nousee taas. Tämän levyn teemat kietoutuvat ihmisyyteen, anteeksiantoon ja läsnäoloon. Ne ovat kannattelevia voimia jokapäiväisessä eloonjäämiskamppailussamme. Todellinen haaste on ymmärtää ja hyväksyä kaiken katoavaisuus, jotta voimme (silti ja siksi) antautua täydesti elämän ihmeelliseen virtaan."
VAROITUS! Tulevilla levynjulkaisukeikoilla virtaa hiki, kyyneleet ja rakkauden voimavirta!

----

Zangoma


Zamrock on musiikki tyylilaji joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. Näihin aikoihin länsimaalainen rock'n'roll ja proge oli rantautunut sambiaan. Paikalliset muusikot imivät länkkärimusasta vaikutteita ja lisäsivät siihen omia rytmejään ja mausteitaan. Näin syntyi zamrock.
Zangoma on uusi suomalais-sambialainen bändi joka on ottanut tehtäväkseen tuoda zamrockin tälle vuosikymmenelle.
Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye vie sinut maailmaan josta et halua tulla takaisin. History in the making!

Kokoonpano:
Waina Kolomwe (laulu)
Ville Salonen (kitara & laulu)
Riku Pirttiniemi (basso & laulu)
Miikka Heikkinen (rummut)

----

Iris Kukka - Levyjulkkarikeikka


Iris Kukka on olohuonejoogi, teologian kandi ja uuden polven artisti, jonka sielusta pulppuaa runollisen eteeristä ja juurevaa indie-elektro-poppia. Iris Kukan kappaleet syntyvät aina omasta kynästä. Laulunsa lähtökohta on tekstit ja runot, joita hän kirjoittaa. Iris Kukan musiikki luo siltoja popin, etnon ja elektronisen musiikin välille ja saattelee kuulijansa sateenkaaren päähän kätketylle aarrearkulle, tanssimiseen pakottavan rytmin villistä sykkeestä raukeaan kelluntaan maailmankaikkeuden kauneudessa. Iris Kukka silmäilee tarkkanäköisesti ihmisyyden loputtomia värisävyjä, asioiden ja ilmiöiden rajapintoja, harmaita alueita, mustia myrskyjä ja valkoisia tyveniä. Laulujensa soundi on savuista ja hennon heleää.

Iris juhlistaa Korjaamon keikallaan toista albumiaan, jonka tuotannosta vastaa teosto-palkittu tuottaja ja muusikko Risto Ylihärsilä ja julkaisijana on Stupido Records. Iris Kukan tulevalla levyllä moderni elektroindiepoppi käy vuoropuhelua runotyyppisen laulannan sekä spoken wordin kanssa. Levy on Suvettaren henkinen vaellus syvälle metsään, varjoihin ja niiden vapautukseen. Etsitään omia juuria ja heimoa. Pohditaan arvoja, kylvetään omaan maahan. Levy on täynnä uutta versoa ja elämänhalua.

Aikataulu:
20:00 Ovet
20:30 Iris Kukka
21:30 Zangoma
22:30 Mara Balls

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:30

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Myynti loppuu 14.9.2024 20:00.