EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.1.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Mara Balls, Salaliitto (levyjulkkarit)

Mara Balls, Salaliitto (levyjulkkarit) Liput

Mara Balls ja Salaliitto Korjaamolla!

Aikataulu:
20:00 ovet
20:45 Salaliitto
22:00 Mara Balls

Mara Balls on juuri studiossa viimeistelemässä tulevaa albumiaan, ja soittaakin nyt Korjaamolla alkuvuoden ainoan bändikeikkansa.

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi viimeksi 2022 pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ”Maranormaali ilmiö” (Stupido Records). Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää.

’Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.’
(Antti Luukkanen/Soundi)

Salaliitto saapuu Korjaamolle juhlistamaan uutta ”Portaat” -albumiaan, jonka julkaisu on 3.11.2023.

Salaliiton neljäs levy ”Portaat” ilmestyy sekä tupla-lp:nä että digitaalisena julkaisuna. Salaliiton musiikissa pääpaino on vahvoissa melodioissa, monipuolisia tunnelmia välittävässä soitossa sekä aiheiltaan elämän outoutta ja ihmeellisyyttä käsittelevissä sanoituksissa.

Tulevan levyn musiikki sisältää aiempiin levyihin verrattuna entistä enemmän ääripäitä: hiljainen ja herkkä sointi saa rinnalleen entistäkin kuuluvamman, painavamman ja raskaamman äänimaailman. Julkaisu sisältää ytimekkäiden ja tarttuvien pop-sävellysten lisäksi pitkiä, läpisävellettyjä progessiivisia kappaleita, sekä lyhyitä luonnoksenomaisia hetkiä. Kappaleiden tarinat ovat suurista kysymyksistä koottuja kertomusten säikeitä, joiden jatkeeksi kuulija voi itse punoa oman tarinansa langat.

Yhtyeen kolmen aiemman, mainion vastaanoton saaneen albumin tiimoilta bändi on tehnyt mittavan määrän keikkoja ja kiertänyt ympäri Suomen aina klubikeikoista isoihin festivaaleihin asti. Salaliitto haluaa soittamisen ilon näkyvän ja kuuluvan yleisölleen ja yhtyeen keikat ovat yllätyksellisyydessään ja hyväntuulisuudessaan mukaansatempaavia tapahtumia, joissa tunnelmat vaihtuvat herkästä unelmoinnista intensiivisenä nouseviin äänivalleihin.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.