EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.8.2022  /  Voimala 1889:n patio  /  Oulu

Mara Balls + Raaka Hanu

Mara Balls + Raaka Hanu Liput

Mara Balls Voimala 1889:n patiolla perjantaina 5.8.!

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisee pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022. Levyn myötä yhtye palaa lavoille ja pääsee taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää.

'Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.' (Antti Luukkanen/Soundi)

Mara Balls – kitara, laulu
Aapo Palonen – basso
Antti-Pekka Palmu – rummut

Mara Ballsin lämppärinä oululainen yhtye Raaka Hanu!

Raaka Hanu soittaa koko kansan säröpop-musiikkia. Vaikutteensa bändi on imenyt 90-luvun kitaramusiikista ja lapsena pakkosyötetystä suomalaisesta iskelmästä. Lapsuuden kokemukset sekä nuoruusajan pettymysten pohjalta aikuisuuden vaatimuksiin vastaaminen ovat olennaisessa osassa myös tarinoissa, joista Raaka Hanun laulut kertovat. Asioita ja kokemuksia sen enempää kaunistelematta.

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 5.8.2022 18:00.