EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mara Balls, Maria Makaaberi

Mara Balls, Maria Makaaberi Liput

Mara Balls sekä Maria Makaaberi esiintyvät On the Rocksissa marraskuussa!

Mara Balls

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022 (Stupido Records). Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää.

'Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.' (Antti Luukkanen/Soundi)

Mara Balls:

Mara Balls – kitara, laulu

Aapo Palonen – basso

Antti-Pekka Palmu – rummut

----

Maria Makaaberi

Maria Makaaberi on porilaislähtöistä vaihtoehtorockia kuvitettuna milleniaalin epäsovinnaisellaja rehellisellä mielenmaisemalla. Kaikkea raivokkaista kitaravalleista hellyyttävään helinään ja koukeroisesta kerroksellisuudesta suoraviivaiseen punkrokkiin. Maria Makaaberin omakustanteista debyytti-EP:tä "Väärällä radalla" on kuunneltu Spotifyssa reilusti yli 100 000 kertaa. Bändi julkaisi syksyllä 2021 uusimman tuplasinkkunsa Pyhä vitutus/Hyvä muija. Bändi on valmistelemassa myös ensimmäistä pitkäsoittoaan.


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 18.11.2022 20:00.