EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.7.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Mara Balls -levyjulkkarit, Maria Makaaberi

Mara Balls -levyjulkkarit, Maria Makaaberi Liput

Mara Balls

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisee pitkään odotetun kolmannen studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022. Levyn myötä yhtye palaa lavoille ja pääsee taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö
törmää ja iskee kipinää.

'Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista.' (Antti Luukkanen/Soundi)

Mara Balls:

Mara Balls – kitara, laulu
Aapo Palonen – basso
Antti-Pekka Palmu – rummut

----


Maria Makaaberi

Maria Makaaberi on melodista, suorapuheista ja rehellisen outoa kitararockia – tinkimättömällä asenteella ja suomeksi. Energinen ote vaihtelee raskaasta räiminnästä melodiseen heleyteen. Kokeilevan kummalliset kappaleet ovat nokkela ja rehellinen läpileikkaus parikymppisen naisen mielenmaisemasta.

Maria Makaaberin omakustanteista debyytti-EP:tä "Väärällä radalla" on kuunneltu Spotifyssa lähes 100 000 kertaa. "Perjantai on pahin" -single taas on soinut useaan otteeseen radioissa ympäri Suomen.

Youtube:

’Pyhä vitutus’
’Hyvä muija’

’Perjantai on pahin’

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 8.7.2022 20:00.