EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.10.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mantar (GER), Goatburner

Mantar (GER), Goatburner Liput

MANTAR SAAPUU KLUBIKEIKALLE SUOMEEN LOKAKUUSSA

Sludge metallia ja punk-asennetta yhdistelevä saksalainen voimaduo Mantar saapuu odotetulle klubikeikalle Suomeen 18.10.2019. Liput Helsingin On The Rocksin keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Pohjois-Saksan villi kaksikko on kovan työn seurauksena saavuttanut enemmän viiden vuoden olemassaolonsa aikana kuin monet muut ikänsä tai kokonsa puolesta isommat yhtyeet. Bändin raskas soundi kuulostaa siltä, kuin sen taustalla soittaisi tyypillinen viisi henkinen bändi, mutta yllättävää kyllä, sen muodostavat rumpali Erinch Sakarya ja kitaristi-vokalisti Hanno Klänhard.

Mantarin kaksikko vähät välittää musiikillisista genrerajoista ja ehkä juuri siksi onkin tuottanut ahkerasti julkaisuja koko olemassa olonsa ajan. Tuotoksia on jo ehtinyt kertyä kolmen täyspitkän albumin, yhden EPn sekä live-albumin verran, viimeisin näistä elokuussa 2018 julkaistu albumi "The Modern Art of Setting Ablaze". Bändi on vieraillut Suomessa viimeksi kesän 2018 Tuska-festivaalilla ja nyt lopulta heidät saadaan räjäyttämään On The Rocksin katto klubiolosuhteissa. Luvassa takuuvarmaa metallikapinaa!

Illan avaa kotimainen Goatburner. Tämän kesän Tuskassa esiintynyt ja juuri ensilevynsä julkaissut Goatburner soittaa likaista vanhan liiton deathmetallin ja sludgen sekoitusta yllätyskääntein. Kaos (Rotten Sound, Morbid Evils, Age of Woe) ja Spider (Ratface, Pikakassa, Skulmagot) duo luovat armottoman raskaan äänivallin unohtamatta kaahauksia, joiden aikana tulee hiki sekä lavalla että yleisössä.

Grey Beard & Cobra Agency present
The Modern Art of Setting Ablaze Tour:
MANTAR
Pe 18.10.2019
On The Rocks, Helsinki
Liput alk. 22 € / ovelta 24 €

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.