EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.1.2020  /  Olympia  /  Tampere

Manse Alive! Laineen Kasperi & Palava Kaupunki + Tryer + Pystyyn Kuolleet Hipit + Tapani Kansalainen + Igniter

Manse Alive! Laineen Kasperi & Palava Kaupunki + Tryer + Pystyyn Kuolleet Hipit + Tapani Kansalainen + Igniter Liput

Sarjassaan ensimmäinen Manse Alive! laittaa kipinäsi syttymään ja päästää valloilleen aikamme kovimpia yleisön villitsiöitä Tampereen Olympia-korttellin lavalla. Ei voisi paremmin lähteä vuosi käyntiin!

Monipuolinen kattaus sisältää underground musiikin helmiä aina räpistä rässiin.

Laineen Kasperi Ja Palava Kaupunki

Kulttimainetta nauttiva Laineen Kasperi julkaisi vuonna 2018 odotetun "Vihapuheita ja Rakkauslauluja" albumin, jonka oli määrä jäädä viimeiseksi Laineen Kasperi albumiksi. Väsymisen merkkejä ei ole kuitenkaan ollut nähtävissä vaan uusia kappaleita ja projekteja on tipahdellut tasaisin väliajoin.

Laineen Kasperi tuo mukana Palava Kaupunki yhtyeensä Olympia-Kortteliin. Suomen kiistatta kovimpiin hiphop-livekokoonpanoihin kuuluva orkesteri ei takuulla jätä ketään kylmäksi edes tammikuisilla pakkasilla.

Tryer

Tampereen ylpeys Tryer julkaisi 2019 alkuvuodesta neljännen täyspitkän "Ei kuole koskaan" joka ainakin viimeistään räjäytti allekirjoittaneen tajunnan. Yhtyeen melodinen hardcore iskee kuulijoihin laidasta laitaan, pysyen kuitenkin uskollisena tyylilleen. Tule todistamaan yhtyeen energinen live. Harder, Faster, Tryer!

Pystyyn Kuolleet Hipit

"Tämähän voisi siis olla vaikka nu nu metalia." Pystyyn Kuolleet Hipit on paikallinen Pispalassa perustettu bändi, joka tunnetaan etenkin energisistä ja räjähtävistä live-esiintymisistään. Yhtyeen monipuolinen debyyttialbumi "Pako Todellisuudesta" julkaistiin syyskuussa 2019. Levy on jakanut vahvasti mielipiteitä, keräten kuitenkin mm. Soundista neljä tähteä.

Tapani Kansalainen official

Hiphop hittinikkari Tapani Kansalainen aka Nami Tamminen on tuttu näky Tampereen yössä ja keikkalavoilla. Tapsa Koon nokkelat stoorit pääsee oikeuksiinsa myös hienosti live tilanteissa. Edellinen albumi "52 kammioo" näytti että suomiräp todellakin elää ja voi hyvin!

IGNITER

Igniter on 2015 perustettu crossover thrash yhtye Tampereelta. Yhtye on ehtinyt heittämään keikkoja ympäri ämpäri ja kävi myös taannoin Euroopassa kiertämässä. Igniter julkaisi juuri loistavan "The Abyss Entrance" EP:n joka esittäytyy tähän mennessä yhtyeen väkevimpänä julkaisuna. Nääsville Moshforce forever!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Showtime 19:45

Myynti loppuu 11.1.2020 19:00.