EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 6. - Pe 14.9.2018  /  Manilla  /  Turku

Manifesti

Manifesti Liput
Takaisin

Ladataan…

Tehdasfestivaali Manifesti on vuodesta 1994 lähtien järjestetty poikkitaiteellinen tapahtuma Manillan kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa tehdaskiinteistössä Aurajoen rannalla Turussa.

Manifesti on vakiinnuttanut asemansa kotimaan pienfestivaalien joukossa. Nykytanssiin, näyttelyihin ja fyysiseen teatteriin keskittyvä tapahtuma levittäytyy eri puolille idyllistä Manillan tehdaskiinteistöä.

Esityksiä on TEHDAS Teatterissa, Aurinkobaletin Manilla Teatterissa ja Pro Manillasäätiön hallinnoimalla Vanhalla viinatehtaalla. 

Tapahtuman tuottaa Pro Manillasäätiö, jonka tehtävänä on tanssitaiteen ja muun kulttuurin tukeminen sekä Manillan tehdaskiinteistön vaaliminen ja kehittäminen.

www.manillantehdas.fi/manifesti


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Sarjalipulla voit lunastaa lippusi esityksiin edullisemmin! Toimi näin:

1. Osta ensin sarjalippu. Sarjalippusi koodilla pääset lunastamaan lippuja esityksiin.
2. Kun sinulla on tiedossa sarjalippusi koodi, valitse haluamasi esitys. Valitse "esityksen lippu sarjalipulla", minkä jälkeen järjestelmä kysyy koodia. Syötä sarjalippusi koodi ja pääset lunastamaan 0€ hintaisen lipun.
3. Sarjalipullasi on neljä käyttökertaa. Huomaathan, että käyttökerrat kuluvat, kun syötät koodin kenttään. 1 käyttökerta / esitys.