EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6.2024  /  Olympia  /  Tampere

Mammoth WVH (US)

Mammoth WVH (US) Liput

YHDYSVALTALAINEN MAMMOTH WVH ESIINTYY KESÄLLÄ TAMPEREELLA

Yhdysvaltalainen Mammoth WVH saapuu Suomeen! Yhtenä Metallican M72-maailmankiertueen lämmittelijöistä Helsingin Olympiastadionilla kesäkuussa nähtävä rock-yhtye esiintyy omalla keikallaan Tampereen Olympiassa lauantaina 8.6.2024.

Mammoth WVH on yhtyeen keulahahmo Wolfgang Van Halenin projekti, jonka kautta hän haastaa jatkuvasti itseään sanoittajana, vokalistina, multi-instrumentalistina ja tuottajana. Grammy-ehdokkuudellakin huomioitu musiikintekijä on ennen Mammoth WVH:n perustamista toiminut basistina edesmenneen isänsä Eddie Van Halenin yhtyeessä Van Halenissa sekä Creedin ja Alter Bridgen kitaristi Mark Tremontin perustamassa metalliyhtye Tremontissa.

Yhtye julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa Mammoth WVH vuonna 2021, joka nousi Yhdysvaltojen virallisen albumilistan sijalle 12. Albumilta löytyvät kaksi singleä Don’t Back Down sekä Distance saavuttivat ykkössijan Yhdysvaltojen rock-radioiden top-listalla. Kriitikoiden ylistämä albumi sai huippuarvioita musiikkimedioilta, ja Guitar World -lehti nosti Van Halenin kanteensa tittelillä Guitarist of the Year.

Mammoth WVH nähdään kesäkuussa oman Tampereen-keikkansa lisäksi myös lämmittelemässä Metallican M72-maailmankiertuetta Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7.6.2024. Yhtye on aiemmin kiertänyt Yhdysvalloissa ja Euroopassa yhdessä mm. Guns N’ Rosesin, Alter Bridgen ja Dirty Honeyn kanssa. Bändin toinen studioalbumi Mammoth II ilmestyi syksyllä 2023.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 8.6.2024 23:59.