EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.2.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Mama Longhorn, Panssarijuna, Dashing Waves

Mama Longhorn, Panssarijuna, Dashing Waves Liput

Kolmen ruokalajin rytmijuhla: Mama Longhorn, Panssarijuna, Dashing Waves

Kuudennella Linjalla päästään nauttimaan perjantaina 23. helmikuuta ainutlaatuisesta kolmen ruokalajin rytmijuhlasta. Illan kolme tasaveroista pääesiintyjää ovat Mama Longhorn, Panssarijuna ja Dashing Waves – kolme kiehtovaa ja uniikkia yhtyettä suomalaisen rytmimusiikin kentän eri vyöhykkeiltä.

Porilainen Mama Longhorn jakaa rytmimusiikin ilosanomaa kymmenen hienon muusikon voimalla. Yhtyeen musiikkikartan alkupisteitä olivat afrobeat ja funk, mutta vuosi vuodelta ja levy levyltä Mama Longhornin ilmaisu on laajentunut ja syventynyt kohti yhä omaperäisempiä ja mielikuvituksellisempia sfäärejä.

Porilainen rytmitankki juhlistaa Kuudennella Linjalla kiehtovaa neljättä albumiaan ”Extinct But Still Alive”, joka ilmestyy 19. tammikuuta 2024. Uudella levyllä yhtye kartoittaa rytmimusiikin tutkimatonta maastoa monessa suunnassa Eeva Poijärven hunajaa tihkuvan lauluäänen luotsaamana. Yhtye löytää kiihkeitä, tummia, leikkisiä ja psykedeelisiä sävyjä omaleimaisen ilmaisunsa osatekijöiksi.

Panssarijuna on helsinkiläinen trauma blues -yhtye. Yhtyeen energiset keikat ovat kulttimaineessa. Viisi levyä julkaissut Panssarijuna on esiintynyt pitkin Suomea pikkupubeista aina Tavastialle ja Flow Festivalille saakka.

Yhtyeen suomenkielisissä kappaleissa seikkailevat elämän päähänpotkimat ja sivuraiteelle joutuneet. Panssarijunan musiikissa sekoittuvat blues, kantri, punk ja rillumarei. Nelihenkisen kitarabändin livesetin kruunaavat banjo, huuliharppu ja kaljakassi-perkussio.

Dashing Waves on helsinkiläinen rytmimusiikkiyhtye, jonka soundit risteilevät jazzin, reggaen, rockin, funkin ja elektronisen musiikin tyylisuuntien viidakossa. Paras kuvailu yhtyeen musiikista lienee “globaali rytmisoppa”, joka kertoo musiikin monimuotoisuudesta.

Yhtyeen kiinnostavassa kokoonpanossa yhdistyvät perhesuhteet sekä juuret Käpylässä, Kongossa ja Japanissa. Kiitetty esikoisalbumi ”Rockers International” julkaistiin jo vuonna 2003.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.